Bermain

Belajar Bermain Poker Dalam Talian – Belajar Dari Pro di Akademi Full Tilt Poker

Dari pemula hingga pemain poker yang berpengalaman, Full Tilt Poker Academy adalah sumber pendidikan (dan percuma) yang hebat, namun menghiburkan untuk anda belajar bermain poker, memperbaiki kebocoran dalam permainan anda dan mengembangkan gaya dan strategi tambahan.

Full Tilt Poker mempunyai nama terbesar dalam poker! Pemain poker profesional yang sama pada Kiss918 apk dasarnya adalah “guru” anda di Akademi. Kandungan pendidikan disampaikan melalui kaedah berikut: Pelajaran, Sit-n-Belajar, Cabaran, Sesi dan Podcast.

“Pelajaran” adalah video dalam talian yang disajikan oleh salah seorang Pro yang membincangkan banyak topik yang berbeza, yang diatur oleh “Tahap” kesukaran. Inilah inti kandungan pendidikan yang anda dapat dari FTP Academy. Anda pasti akan menemui banyak topik menarik mengenai permainan poker, dan video dalam talian berkualiti tinggi dan dihasilkan dengan sangat baik.

Sebilangan besar pelajaran poker mempunyai “Sit-n-Learns” interaktif , yang pada dasarnya adalah kuiz yang mengulangkaji pelajaran yang baru anda ambil. Ini bertujuan untuk membantu anda mengkaji dan mempelajari konsep poker dengan lebih baik dalam Pelajaran yang berkaitan. Anda juga memperoleh “gred” pada kuiz, berdasarkan bukan sahaja memilih jawapan yang betul, tetapi seberapa cepat anda menjawabnya. Skor tinggi mungkin melayakkan anda bermain dalam Freeroll Tournaments terhad yang hanya terdapat di Full Tilt Poker.

“Cabaran” bertujuan untuk membuat anda menerapkan kemahiran tertentu yang anda pelajari dalam Pelajaran yang berkaitan. Mereka memberikan objektif untuk anda capai pada jadual wang sebenar, dan semasa anda mencapai objektif tersebut, anda akan mendapat penghargaan dalam akaun “Akademi Saya” anda. Apabila anda memperoleh lebih banyak Kredit Akademi, anda naik ke “Tahap Keahlian” di dalam Akademi, memberikan anda akses ke Pelajaran peringkat lebih tinggi. Anda juga boleh menghabiskan kredit ini di Kedai FTPA untuk pelbagai produk berkaitan poker dan hadiah besar.

Akhirnya, saluran “Sesi” dan “Podcast” membolehkan FTP Pros berkongsi pengalaman permainan dan tangan sebenar, mengomentari pemikiran mereka ketika tangan bermain. Kawasan Akademi ini adalah cara lain yang baik untuk anda belajar bagaimana “berfikir dan bermain seperti seorang profesional”.

Untuk mengakses Full Tilt Poker Academy (FTPA), anda perlu mempunyai ID Pemain dengan Full Tilt, yang bermaksud anda perlu memuat turun dan memasang aplikasi perisian Full Tilt Poker. Tetapi jika anda membaca ini kerana anda berminat untuk belajar dan meningkatkan permainan poker anda, kemungkinan anda sudah mempunyai akaun Full Tilt Poker atau anda tetap mahukannya. Dan percuma! Oleh itu, teruskan pendidikan poker, selamat mencuba dan semoga berjaya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *