notre

Pratonton Ireland # 1 Notre Dame Fighting

Kem musim luruh sedang dijalankan dan musim biasa akan tiba tidak lama lagi, ini bermaksud untuk mendapatkan permulaan awal pada musim bola sepak NCAA 2006. Mengetahui pasukan sekarang akan menjimatkan masa anda dan Matt Fargo ada di sini untuk membantu anda memahami apa yang diharapkan pada tahun ini. Kami pergi dari yang terburuk ke yang pertama dalam Pratonton Bola Sepak Kolej 2006 ini.

# 1 – Notre Dame Fighting Irish 9-3 SU; 7-5 ATS

Fargo’s Take  downlaod mega888 game on here !! When Notre Dame mengupah ketua jurulatih Charlie Weis tahun lalu, banyak orang menggelengkan kepala melihat bahawa dia tidak mempunyai pengalaman melatih kepala kecuali pengecualian sekolah menengah pada tahun 1989. Para penipu cukup tenang sekarang sejak dia membawa cara memenangi South Bend, program yang sangat memerlukan percikan. Sejak menjuarai Kejuaraan Nasional pada tahun 1988, Notre Dame kini mengalami kemarau terpanjang tanpa gelaran sejak itu. Itu semua boleh berubah musim ini. Diketuai oleh Heisman, Brady Quinn, orang Ireland itu mempunyai salah satu kesalahan paling kuat di negara ini. Secara defensif, pasukan perlu meningkat kerana terlalu banyak permainan besar yang dibenarkan musim lalu. Berita baiknya ialah sembilan pemula kembali bertahan untuk bertahan bersama dengan tujuh yang kembali menyerang. Walaupun orang Ireland menang ‘ mempunyai pertahanan terbaik di negara ini, ia akan bertambah baik dari musim lalu berdasarkan pengalaman sahaja. “Pertahanan memenangi kejuaraan” adalah pepatah yang dinyatakan tetapi keseimbangan adalah kunci dan Notre Dame akan memperolehnya pada tahun 2006. Melewati jadual kejam adalah kisah lain.

Returning Starters on Offense – 7 Quinn membuat musim rekod di Notre Dame, melemparkan sejauh 3,919 ela dan 32 touchdown sambil melemparkan hanya tujuh pemintas. Dia berkembang di bawah pelanggaran baru yang dipasang oleh Weis sebagai Notre Dame di kedudukan ke-10 dalam keseluruhan kesalahan dan ke-8 dalam kesalahan menjaringkan gol berbanding masing-masing ke-81 dan ke-72 pada tahun 2004. Sebilangan besar kepingan penting di sekitarnya juga kembali jadi musim lain yang tinggi oktan berada mencapai. Penerima luas Jeff Samardzija kembali setelah memimpin pemain Ireland dengan 78 penerimaan dan 1,274 ela. Kekalahan Maurice Stovall akan sukar diatasi tetapi penerima utama 2004, Rhema McKnight kembali setelah hilang musim lalu. Permainan berjalan dalam keadaan sangat baik dengan Darius Walker kembali setelah bergegas sejauh 1,196 ela dan sembilan touchdown sebagai mahasiswi. Garis ofensif boleh mempunyai sebanyak lima pemula senior yang mempunyai gabungan 91 bermula di antara mereka. Secara keseluruhan, sembilan daripada 11 permulaan adalah senior sehingga ini adalah tahun di mana kesalahan itu mesti benar-benar bersinar.

Memulakan Permulaan Pertahanan – 9 Semakin banyak optimisme yang ada di sekitar pelanggaran, pertahanan sebenarnya mungkin mempunyai lebih banyak. Sembilan pemula kembali bersama dengan sembilan senior sehingga kemerosotan yang berlaku dari tahun 2004 hingga 2005 semestinya berbalik musim ini. Pertahanan yang lewat itu mengerikan tahun lalu ketika berada di tangga ke-103 di negara ini, yang memungkinkan 264.6 ypg. Pemain sekunder itu menyerah lebih dari 300 ela pada enam kesempatan berbeza tahun lalu termasuk dua perlawanan terakhir sehingga momentum tidak berpihak kepadanya. Walau bagaimanapun, keempat-empat pemula, yang semuanya senior, sudah kembali yang semestinya membawa perubahan besar. Keseluruhan kedalaman kembali dipimpin oleh keselamatan yang kuat Tom Zbikowski. Keseluruhan empat pemain depan juga kembali dan setelah menamatkan musim ke-34 musim ini, perkara yang lebih baik diharapkan.

Jadual Seperti biasa, orang Ireland akan memainkan salah satu jadual paling sukar di negara ini tetapi berita baiknya ialah terdapat hanya empat permainan jalan raya yang benar di papan tulis. Salah satunya adalah pembuka di Georgia Tech, permainan yang tidak dapat dilihat oleh Notre Dame. Berikut adalah empat perlawanan berturut-turut menentang Big Ten. Permainan pulang ke rumah menentang Penn St. dan Michigan adalah ujian yang sangat sukar diikuti dengan permainan balas dendam di Michigan St. dan kemudian pulang untuk perlawanan menentang Purdue. Dua lagi pertandingan rumah susulan menentang pasukan Pac Ten, Stanford dan UCLA. Seterusnya adalah perjalanan ke Baltimore untuk menghadapi Angkatan Laut di lapangan yang neutral dan kemudian kembali ke rumah sekali lagi untuk menghadapi North Carolina. Dua daripada tiga perlawanan terakhir sedang dalam perjalanan dengan permainan satu-satunya yang menentang Tentera Darat. Final musim harus menjadi klasik kerana perjalanan Ireland ke Coliseum untuk menghadapi Trojan.

Anda boleh bertaruh pada … Jika Notre Dame dapat keluar dari tiga perlawanan pertama dengan catatan 3-0, ia harus dikalahkan ke USC tanpa sebarang gangguan. Permainan menentang Michigan St., Purdue, Stanford dan North Carolina dulunya mudah tetapi keempat-empat pasukan ini akan menjadi jauh lebih baik dan semua boleh mengalahkan pemain Ireland jika Notre Dame tidak berhati-hati. Pemain Ireland itu sempurna 5-0 di jalan musim lalu dan kini berada 14-8 ATS di jalan sejak 2002. Ini termasuk tanda 9-4 ATS sebagai anjing jalanan dan kami tidak akan melihatnya sehingga final di USC. Notre Dame telah menjatuhkan lapan perlawanan di rumah berturut-turut dan 11 berbanding jumlahnya selama tiga tahun kebelakangan ini, jadi jelas perlu mendapatkan kembali moxie di Stadium Notre Dame. Berharap untuk menyaksikan pertandingan ulang Ohio St. dan Notre Dame dalam Game Tajuk BCS pada 8 Januari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *